Restavracija

RESTAVRACIJA PEPE NERO

Nova elegantna restavracija Pepe Nero opremljena z ljubeznijo napolnjena z gostoljubnostjo. Predano in strokovno osebje restavracije se veseli vašega obiska. Kreacije, ki jih pripravlja Chef Blaž z ekipo, elegantno združujejo pristne, lokalne okuse in sodoben pridih mediteranske kuhinje. Ob spremljavi uravnoteženo izbranih pijač ter skrbno zasnovanih jedi vas bodo razvajali in radi se boste vračali nazaj.
Prijazno okolje  restavracije je odmaknjeno od vrveža in  je primerno za

- kosila,

- poslovna kosila,

- večerje,

- poroke,

- praznične sprejeme,

- praznovanja,

- preprosto okusen obrok z družino ali

- razvajanje v dvoje.

Ob lepem vremenu strežejo tudi na veliki s soncem obsijani terasi, ki je prav tako primerna za uživanje v jutranji kavici, domače pripravljeni sladici, pojedini z žara ali za različne dogodke. Hkrati pa boste uživali  ob opazovanju vzleta ali pristanka naših jeklenih ptic.
S svojo idealno lego priljubljena destinacija tako med popotniki, ki radi raziskujejo edinstveno okolico, kolesarji , ki se podajo na kolesarsko pot Parenzano, kakor tudi med turisti, ki v njem najdejo odlično postojanko za okusen obrok ali sproščujoč počitek. 


Ob topli in prijazni postrežbi  gostje občutijo več kot zgolj udobje - pridobijo nepozabno izkušnjo živahnega lokalnega življenja.

Restavracija je odprta od ponedeljka do nedelje od 08:00 do 23:00 ure.
Informacije  in rezervacije : 070 817 603