Oglaševanje

Oglaševanje

Omogočite si dobro opaznost in svoje podjetje, izdelke ali storitve učinkovito predstavite na oglasnih površinah v sklopu Letališča Portorož.

Možnosti oglaševanja:

V potniškem terminalu: ponujamo možnost oglaševanja v okvirjih (dimenzije 50 cm x 70 cm in 70 cm x 100 cm) nameščenih na najbolj vidnih mestih v glavni avli terminala.

Na zunanjih površinah: na zunanjih tablah (dimenzije 690 cm x 85 cm), na čelnih zavesah senčil, ki se nahajajo vhodu oz. izhodu na letališko stran (dimenzije 688 cm x 35 cm), ob parkirišču in drugih travnatih površinah ponujamo možnost oglaševanja na oglasnih tablah različnih dimenzij. Nekatere zunanje oglasne lokacije so vidne tudi z državne ceste prek katere se je v letu 2015 prepeljalo 3,9 mio potnikov.

V spletnih novicah: obiskovalce, potnike in druge poslovne partnerje mesečno informiramo o ponudbi letališča in destinacije. V novicah lahko vključimo želeno pasico ali drugo obliko oglasa.

Na spletni strani: spletna stran letališča je glavni vir informacij za vse obiskovalce in letalske potnike ter tudi tiste, ki na destinacijo prihajajo na počitnice in poslovna srečanja z drugimi prevoznimi sredstvi in v sklopu letališke stavbe koristijo razne storitve. Oglaševanje na spletni strani je možno v obliki pasic, raznih povezav in podobno.

Za vse dodatne informacije, povezane z možnostmi oglaševanja, nas pokličite na telefon 05/617 51 59, oziroma nam pišite na e-naslov: info@portoroz-aiprort.si.