Novice

Oglasne površine na letališču Portorož

Omogočite si dobro opaznost in svoje podjetje, izdelke ali storitve učinkovito predstavite na oglasnih površinah v sklopu Letališča Portorož. Možnosti oglaševanja:

...

V potniškem terminalu: ponujamo možnost oglaševanja v okvirjih (dimenzije 50 cm x 70 cm in 70 cm x 100 cm) nameščenih na najbolj vidnih mestih v glavni avli terminala.

Virtualni ogled letališča

...

Na zunanjih površinah: na zunanjih tablah (dimenzije 690 cm x 85 cm), na čelnih zavesah senčil, ki se nahajajo vhodu oz. izhodu na letališko stran (dimenzije 688 cm x 35 cm), ob parkirišču in drugih travnatih površinah ponujamo možnost oglaševanja na oglasnih tablah različnih dimenzij. Nekatere zunanje oglasne lokacije so vidne tudi z državne ceste prek katere se letno prepelje okrog 4 milijoni potnikov.

...

V spletnih novicah: domače in tuje obiskovalce, potnike in druge poslovne partnerje, mesečno informiramo o ponudbi letališča in destinacije. V novicah lahko vključimo želeno pasico ali drugo obliko oglasa.

...

Na spletni strani: Aerodrom Portorož 

Spletna stran letališča je glavni vir informacij za vse obiskovalce in letalske potnike ter tudi tiste, ki na destinacijo prihajajo na počitnice in poslovna srečanja z drugimi prevoznimi sredstvi in v sklopu letališke stavbe koristijo razne storitve. Oglaševanje na spletni strani je možno v obliki pasic, raznih povezav in podobno.

...

Za vse dodatne informacije, povezane z možnostmi oglaševanja, nas pokličite na telefon

05/617 51 59, oziroma nam pišite na e-naslov: info@portoroz-aiprort.si.