Novice

Car Show: The Art of Modern Mobility

Sobota, 7. september 2019 od 10:00 do 22:00

Letališče Portorož

Vsi ljubitelji hitrih avtomobilov, odlične družbe in adrenalina, dobrodošli na dogodku leta!


SPOZNAJTE NAS IN SE NAM PRIDRUŽITE NA ADRENALNISKI AVANTURI!

Actinia Group GmbH in Autobroker by Kreativni najemi se bodo predstavili s svojimi ekskluzivnimi vozili, celoten dogodek pa bo razdeljen na dva dela.

Začnemo s sprejemom povabljenih in VIP gostov v Hotelu Mulino*****, kjer bodo avtomobili postavljeni na ogled, pričakal pa vas bo tudi kozarček penine in prigrizki.

Nato se bo karavana neštetih konjskih moči ob grmenju iz izpuhov odpravila do Letališča Portorož, na glavni del dogodka, ki bo BREZPLAČEN za vse prijavljene goste.

Tu boste lahko surovo moč, brutalne pospeške, neizmerno eleganco, vrhunske materiale in predanost detajlom izkusili na lastni koži – prisedite v katerega koli od naših avtomobilov in se prepustite nepozabnemu doživetju.

Za dodatno mero adrenalina bo poskrbljeno s helikopterskimi poleti, spoznali boste lahko ponudbo gostiteljev (Actinia Group in Autobroker by Kreativni najemi) ter preverili, kaj so za vas pripravili naši partnerji. Čaka vas še mnogo zanimivosti, a zaenkrat naj ostanejo skrivnost.


KATERE AVTOMOBILE LAHKO PRIČAKUJEMO?

V Actinia Group in Autobroker by Kreativni najemi so privrženci večnega iskanja avtomobilske popolnosti, premikanja mej in odpiranja novih obzorij vsem, ki si drznejo izstopati.

V akciji boste doživeli nemške športnike in prestižne limuzine, italijanske eksotike, angleške superšportne dvosede, visokotehnološka ameriška vozila in vozniško orientirane Japonce. Skratka, povzemamo celotno umetnost moderne mobilnosti – the Art of Modern Mobility.


KAJ PA, ČE ME AVTOMOBILI NE ZANIMAJO?

V pravi družbi je vedno dobro, v naši družbi pa bo poskrbljeno tudi za vse tiste, ki niste avtomobilski navdušenci. Čaka vas prijetna glasba izpod prstov priznanega DJ-a, modna revija in izvrstna kulinarika, manjkala pa ne bo niti pokušina neprekosljive kapljice vina ali žgane pijače.


NAČRTI ZA NEDELJO?

Dogodek se v nedeljo pravzaprav nadaljuje – na sporedu bo namreč golf turnir in druženje.


PARTNERJI DOGODKA
Aerodrom Portorož
Krmilnica
RAUCH Happy Day
Belmond Premium Brands
Fogy - Tartufi
Hirter Bier Slovenia
Vina Zaro - Zaro Wines
Casino Mulino
Creacion
Supersonic Royalty