Novice

Dan odprtih vrat letališča Portorož

Privežite pasove in se pripravite na Dan odprtih vrat letališča Portorož!

Datum: 28.9.2019 Ura: od 9. do 17. ure Kraj: Aerodrom Portorož, Sečovlje 19, 6333 Sečovlje

V soboto, 28. septembra, bo od 9. ure dalje potekal dan odprtih vrat letališča Portorož. Letošnja rdeča nit dogodka bo osebni stik z upravljalci in uporabniki letališča. Pripravili smo bogat in zanimiv program za vse okuse s predstavitvijo naših služb, delovnih procesov in opreme. Za najmlajše pa pripravljamo gasilski in vojaški poligon, padalsko piramido, prikaz dela policistov ter finančnih preiskovalcev s službenimi psi. Razstavljena bodo letala, kjer se bo moč fotografirati.

.

Dogodek bo tudi priložnost za slavnostno skupščino ob 30. letnici društva slovenskih letalk, kjer bo slavnostna govornica ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek.

Na stojnicah se bodo predstavili lokalni ponudniki s pestro ponudbo lokalnih izdelkov. Za glasbeno vzdušje pa bo poskrbela skupina Teo Collori Trio. 

.

Osrednji del dogodka z mini air show-om bo potekal od 12:00 do 14:00.

.

Dogodek prirejamo v sodelovanju s Turističnim združenjem Portorož v okviru svetovnega dneva turizma, ki ga bomo obeležili tudi s slavnostno podelitvijo Grba odličnosti v turizmu, priznanja za vrhunske rezultate, ki so pomembno prispevali k razvoju turistične dejavnosti in prepoznavnosti občine Piran, kot ene najodličnejših turističnih destinacij v Sloveniji. Priznanje bo ob 14.00 na letališču Portorož podelil župan Občine Piran Đenio Zadković. Organizirani bodo brezplačnimi ogledi Pirana in piranskega zaledja in drugimi spremljevalnimi dogodki. Prijave sprejemajo do petka, 27. septembra, v TIC Portorož na naslov ticpo@portoroz.si ali po telefonu na 05 674 22 20

.

Dogodek Dan odprtih vrat letališča Portorož je postal tradicionalna prireditev, ki jo že nestrpnostjo, pričakujemo. Upamo, da se boste dogodka lahko udeležili.

Vabimo vas, da trenutke ujete v sliko delite na družabnih omrežjih in jih označite z #mojeletalisce in @airportportorož in nam pomagate ustvariti foto zgodbo Dneva odprtih vrat Letališča Portorož.

Se vidimo!

Vstopnine ni.