Prijava na novice

Danes
11/16
Jutri
10/18
Pojutrišnjem
/

Eko čistilnica letal

SafeShine čiščenje letal na Aerodromu Portorož
Na letališču Portorož lahko od sedaj tudi očistite svoje letalo. Strokovno usposobljena ekipa čistilcev iz SafeShina očisti in zaščiti vozilo na ekološki način. Z novo tehniko čiščenja brez vode lahko natančno očistimo vsak del letala.


Zunaj ali v hangarju

Pogosto se zgodi,da so letala zelo zasedena in  mora biti letalo očiščeno v zelo kratkem času. Metoda čiščenja brez vode nam omogoča veliko fleksibilnost, saj svoje storitve lahko opravljamo kjerkoli v zelo hitrem času.

Posebna pozornost pri čiščenju občutljivim delov
Zavedamo se, da je letalo sestavljeno iz številnih občutljivih delov, kjer je potrebna še posebna pazljivost. Občutljive dele kot so zakrilca in stekla, čistimo z veliko mero previdnosti. Čistilo SafeShine ni abrazivno in zato primerno tudi za te dragocene površine. Z lahkoto očistimo dele okrog zračnikov  in mehaničnih delov, saj ni nevarnosti, da bi voda vdrla v notranjost

Voskanje vključeno v ceno
SafeShine vozilo tudi povoska in zaščiti pred vremenskimi vplivi, umazanijo, UV žarki in insekti.

Ročno čiščenje
Čiščenje opravljamo ročno, kar omogoča, da odstranimo vso umazanijo in insekte, tudi na težko dostopnih mestih, kot je spodnji del trupa.

Okolju prijazno
Pri vsakem pranju prihranimo več 100 litrov pitne vode. Ne uporabljamo agresivnih čistil ali detergentov, ampak izključno čistila SafeShine, ki so biološko razgradljiva.

Ponujamo še:
Strojno poliranje - Z odpravo nepravilnosti lahko zgladimo površino, kar prinese boljšo aerodinamičnost. S finim brušenjem in glajenjem postane površina gladka, barva pa bleščeča.
Kemično čiščenje - Očistimo vase tekstilne površine, dolgotrajno sušenje ni potrebno.
Impregnacija usnja - Obnovimo in zaščitimo vse usnjene površine.


Rezervirajte čiščenje svojega letala na Aerodromu Portorož ali pokličite brezplačno številko 0801690.

Kontakti

AERODROM PORTOROŽ, d.o.o.

Sečovlje 19

SI - 6333 Sečovlje - Sicciole
Slovenija

recepcija
00386 5 617 51 40
tajništvo
00386 5 672 25 25
prodaja
00386 5 617 51 59

Kamera v živo

Kamera v živo